Ένα αλλιώτικο λαδερό: φασολάκια γιουβέτσι...

Υλικά

  • 1 κιλό φασολάκια φρέσκα
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 3 σκελιδες σκόρδο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 5 ντομάτες
  • 1 ποτήρι λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε και βάζουμε τα φασολάκια σε γιουβέτσι που σκεπάζει (ή σε πυρέξ). Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες τα σκόρδα και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αλατίζουμε το φαγητό μας κι ανακατεύουμε. Αραδιάζουμε τις ντομάτες σε ροδέλες κι από πάνω προσθέτουμε το πιπέρι, το λάδι και λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά, ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά για να πάρει χρώμα.




newpost.gr 
Share on Google Plus

About Στα Μανταλάκια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου