Υλικά
- Καταϊφι 500 γρ
 - Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
 - Γάλα 1 λίτρο
 - Αυγά 2 -3
 - Φέτα 300 γρ
 - Μαύρο πιπέρι
 - Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο
 
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.
Πηγή: chefoulis
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου