Υλικά
Για 4-6 άτομα1 μεγάλο μαρούλι
1-2 ματσάκια ρόκα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2-3 κουταλιές κεφαλοτύρι σε νιφάδες ή τριμμένο
Ξύδι μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Λιαστή ντομάτα
4 Αυγά βραστά
Εκτέλεση
Στο νεροχύτη πλένουμε τα λαχανικά μας, βράζουμε και ξεφλουδίζουμε τα βραστά αυγά. Κόβουμε το μαρούλι, τη ρόκα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.Χτυπάμε το μπαλσάμικο μαζί με το ελαιόλαδο και το αλάτι και περιχύνουμε με αυτά τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με το τυρί μαζί με την λιαστή ντομάτα και διακοσμούμε περιφερειακά με τα αυγά κομμένα σε τέταρτα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου