Υλικά
- 1/2 κιλό λαζάνια
- 250 γρ. γραβιέρα
- 400 γρ. παρμεζάνα
- 150 γρ. κασέρι ή πεκορίνο
- 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζετε 1/2 κιλό λαζάνια το μισό χρόνο από αυτόν που γράφει στο πακέτο. Όταν στραγγίσουν τα αλατίζετε.Κόβετε τη γραβιέρα σε κύβους και το ρίχνετε στα λαζάνια.
Χωρίζετε 400 γρ. παρμεζάνα κ 3 μέρη. Ρίχνετε το πρώτο μέρος τριμμένο στα λαζάνια. Ρίχνετε το δεύτερο μέρος της παρμεζάνας και τα150 γρ. κασέρι ή πεκορίνο σ' ένα πυρέξ.
Ρίχνετε τα λαζάνια στο πυρέξ, ρίχνετε και 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος, το τρίτο μέρος της παρμεζάνας κα 150 γρ. πεκορίνο ή κασέρι.
Θα το ψήσετε στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.
newpost.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου