Μερίδες ανά συνταγή: 6
Συστατικά
- 1/4 + 1/8 φλιτζ. μέλι
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 6 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
- 6 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο, καθαρισμένα από το ορατό λίπος, βάρους 120 γραμμ. το κάθε ένα
Εκτέλεση
Σε ένα ρηχό πιάτο, ανακάτεψε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Κάλυψε τα μπριζολάκια με το μείγμα.
Κράτα το υπόλοιπο μείγμα του μελιού για άλειμμα.
Βάλε τα μπριζολάκια σε ένα λαδωμένο
ταψί, στο γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, κλείσε το καπάκι και
ψήσε τα για 20 λεπτα αλείφοντας τα δύο φορές.
Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα
*Θερμίδες: 204,3
*Συνολικά λιπαρά: 5,7 γραμμ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου