Υλικά
- 500 γρ. φιλέτο χοιρινό
- 100 γρ. χαλούμι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 150 γρ. κρασί λευκό
- 1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο
ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3
λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο προσθέτουμε τον ζωμό
λαχανικών, το φασκόμηλο, το χαλούμι, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την
τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου