Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ..... Μαστέλο Χιώτικο πανέ με νιφάδες καλαμποκιού και μέλι!

Υλικά

  • 4 φέτες Μαστέλο Χιώτικο
  • 2 αυγά
  • λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
  • 1 πιάτο νιφάδες καλαμποκιού ελαφρά σπασμένες(Κορν Φλεϊκς)
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Μέλι για το σερβίρισμα
  • 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα

Εκτέλεση

Κόβουμε μέτριες φέτες το μαστέλο και ταμπονάρουμε μέσα στο αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.
Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στις νιφάδες καλαμποκιού και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι και ένα σφινάκι μαστίχα.



newpost
Share on Google Plus

About Στα Μανταλάκια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου