Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μόλις μαλακώσουμε οι πιπεριές ρίχνουμε το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε κύβους.
Μόλις σοταριστεί και αυτό σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και πάπρικα.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τον πελτέ και λίγο ζεστό νεράκι και αφήνουμε να βράσει για 20-25 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε την μουστάρδα και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Για
να συναρμολογήσουμε τα τάκος ή τις τορτίγιες προσθέτουμε 1-2 κουταλιές
κοτόπουλο, λίγη σαλάτα*, λίγο μαρούλι, λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο και 1
κουταλιά γιαούρτι ή τυροσαλάτα με πιπεριές.
* Σαλάτα για τάκος ή τορτίγιες
2 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κρεμμύδι ξερό ή 2-3 φρέσκα
½ ματσάκι μαϊντανό
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τάκος ή τορτίγιες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου