Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μοσχαράκι γιουβέτσι με μακαρόνια στο φούρνο

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/2 πακέτο μακαρόνια
  • 3 φρέσκες ντομάτες
  • 1 πράσινη πιπεριά (αν θες)
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 5 φλιτζάνια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες. Βάζετε το κρέας στο ταψί. Προσθέτετε το βούτυρο, τη μισή  ποσότητα ντομάτας και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί. Προσθέτετε το  νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσουν.  Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.



newpost.gr
Share on Google Plus

About Στα Μανταλάκια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου