Υλικά:
Σε λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπίρα με το χέρι με αργές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτουμε τις ελιές και τα μπαχαρικά και αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 180°C για μία ώρα.
womenonly.
- 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 40 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1 μπουκάλι μπίρα
- λίγο κύμινο, βασιλικό ή ρίγανη
- λίγο ελαιόλαδο
Σε λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπίρα με το χέρι με αργές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτουμε τις ελιές και τα μπαχαρικά και αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 180°C για μία ώρα.
womenonly.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου