Συστατικά:
4 μεγάλες πατάτες
1 χοντρή φέτα ζαμπόν μπούτι καπνιστό
1 μέτρια ξερό κρεμμύδι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
3 κουτ. σούπας γεμάτες γιαούρτι στραγγιστό
1 ½ κουτ. σούπας γεμάτη μαγιονέζα
1 ½ κουτ. σούπας γεμάτη μουστάρδα πικάντικη
λίγο αλάτι
φρέκσο θυμάρι
1 χοντρή φέτα ζαμπόν μπούτι καπνιστό
1 μέτρια ξερό κρεμμύδι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
3 κουτ. σούπας γεμάτες γιαούρτι στραγγιστό
1 ½ κουτ. σούπας γεμάτη μαγιονέζα
1 ½ κουτ. σούπας γεμάτη μουστάρδα πικάντικη
λίγο αλάτι
φρέκσο θυμάρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τις αλατίζουμε ελαφρά.
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και το ζαμπόν που έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τις πατάτες.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστή την πατατοσαλάτα.
Σερβίρουμε και μια παγωμένη μπίρα και απολαμβάνουμε!
Από: Ελένη Στεφάνου
πηγη
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και το ζαμπόν που έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τις πατάτες.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστή την πατατοσαλάτα.
Σερβίρουμε και μια παγωμένη μπίρα και απολαμβάνουμε!
Από: Ελένη Στεφάνου
πηγη
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου